Dobrodošli!INFO: Udeležba na forumih je brezplačna, vendar je zaradi zagotovitve mest potrebna vaša prijava v zavihku PRIJAVA Vaše komentarje in nasvete nam lahko pošljete na email naslov
 GORENJSKI FORUMPRIJAVA
Hotel Golf, Bled, sreda, 26. maj 2010
16.00
Prihod udeležencev
16.45 - 16.50 Otvoritev foruma, pozdravni nagovor
16.50 - 17.30

Kako in kdaj bo Gorenjska rešila infrastrukturne zadrege, ki zavirajo tudi njen gospodarski razvoj? Kako se rešujejo težave s cestami, problem s smetišči, zapleti z vodovodno in kanalizacijsko infrastrukturo?

Vabljena govornika: Mitja Pavliha (direktor direktorata za prostor), Bojan Dejak (direktor direktorata za javne službe in investicije)

Voditelj: Peter Frankl (Finance)

17.30 - 18.00

Turizem kot ena od še ne dovolj izkoriščenih priložnosti gorenjskega gospodarstva. Kakšna bo prihodnost turistične dejavnosti na Gorenjskem?

Vabljeni: Klavdija Gomboc (Žičnice Kranjska Gora), Matija Koren (Koren Sport), Anže Čokl (Bohinj Park Hotel), Fedja Pobegajlo (Sava Hoteli Bled)

Voditeljica: Vera Avšič (Finance)

18.00 - 18.15 Odmor
18.15 - 18.45 Dobre podjetniške ideje se s trdim delom in kančkom sreče lahko razvijejo v uspešna podjetja in zgledi za druge, da jim sledijo. Tudi na Gorenjskem jih ni malo.

Primeri dobre prakse: Marko Lotrič (Laboratorij za meroslovje), Matej Košmrlj (Euro Plus), Primož Kapus (Amicus)

Voditeljica: Vera Avšič (Finance)
18.45 - 19.00 Uvod v okroglo mizo

Uvodni del z Darjo Radič, državno sekretarko na Ministrstvu za gospodarstvo
19.00 - 20.00

Kako pospešiti razvoj v regiji, se je pri tem mogoče opreti na uspešna podjetja, da postanejo sidrna podjetja okrog katerih bi se porajale nove podjetniške ideje? Potrebuje razvoj večjo usmerjenost ali naj bo prepuščen le podjetniški iniciativi? Kaj v zvezi s tem načrtuje država?

Vabljeni govorniki: Štefan Bertoncelj (Domel), Darja Radič (Ministrstvo za gospodarstvo), Gorazd Trček (Gorenjska banka)

Okroglo mizo bo vodil Peter Frankl, Časnik Finance

 20.00 Sprejem udeležencev Gorenjskega foruma na kratki pogostitvi
 
 
  
 Fotogalerija

     
     
   Peter Frankl  



PA logo ©2010 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE