Dobrodošli!INFO: Udeležba na forumih je brezplačna, vendar je zaradi zagotovitve mest potrebna vaša prijava v zavihku PRIJAVA Vaše komentarje in nasvete nam lahko pošljete na email naslov

V času krize je še bolj kot sicer pomembno, da dobre poslovne ideje najdejo pot do uresničitve. Časnik Finance s tem namenom v različnih regijah Slovenije znova organizira regionalne forume: gre za brezplačna popoldanska srečanjih, na katerih posamezniki iz gospodarstva, politike in drugih sfer posamezne regije in države razpravljajo o razvojnih poteh regije. Osrednja tema forumov je poslovna prihodnost regije: kje se skrivajo priložnosti za razvoj regije, kakšne so pri tem ovire, kakšno vlogo igrajo pri tem lokalni akterji in kakšno države, so le nekatera od vprašanj, na katere isčemo odgovore.

Razprave na forumih vodi direktor in odgovorni urednik Peter Frankl, ki velja za enega od najbolj pronicljivih opazovalcev in komentatorjev širšega družbenega dogajanja.

Zabeležite datum in bodite z nami!

Teme forumov, skupno jih bo sedem, se bodo razlikovale od regije do regije, saj se različne regije soočajo s specifičnimi potrebami in možnostmi. Vabljeni, da s svojo aktivno udeležbo pokažete, da se zavedate, da prihodnost vaše regije pomeni vašo prihodnost! O lokacijah in podrobnih informacijah vas bomo obveščali na naši spletni strani.

 
  
 Fotogalerija

     
     
   Peter Frankl  



PA logo ©2010 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE