Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...

Dobrodošli!INFO: Udeležba na forumih je brezplačna, vendar je zaradi zagotovitve mest potrebna vaša prijava v zavihku PRIJAVA Vaše komentarje in nasvete nam lahko pošljete na email naslov
Poslovna prijateljstva za ljubljansko regijo

Območna enota Ljubljana skrbi za skoraj pol milijona Slovencev oziroma kar za četrtino slovenskega prebivalstva. Ob dolgoletnem sodelovanju z zavarovanci smo se naučili, da so njihova pričakovanja do nas zelo jasna. Želijo si zavarovanj, ki učinkovito podpirajo njihove življenjske cilje in zagotavljajo varnost. Zato sem ponosen, da je naša vrlina hitro izplačevanje škod in da imamo svetovalce, ki bodo znali pomagati v ključnih trenutkih. Vemo, da so nesreče trenutek, ko mora zavarovalnica pokazati svoj človeški obraz. Prav v nedavnih poplavah, ki so zaznamovale številne usode ljudi v ljubljanski regiji, se je še enkrat pokazalo, da v Triglavovi ljubljanski enoti znamo našim zavarovancem stati ob strani – hitro, strokovno in učinkovito.

To nam uspeva tudi zato, ker se našim zavarovancem znamo približati. Organizirani smo tako, da je naša pomoč vedno na dosegu roke. To nam zagotavlja široko razpredena mreža na 14 predstavništvih, v treh finančnih centrih in na dveh poslovnih mestih. Zavarovancem smo s sodelavci na voljo tudi prek 73 zunanjih prodajnih mest po vsej regiji. Ponosni smo tudi na sodelavce v sodobno opremljenem škodnem centru, ki ga naši zavarovanci zapuščajo zadovoljni.

Produkte, ki jih v Zavarovalnici Triglav razvijamo po visokih evropskih standardih, snujemo z mislimi na osebne in podjetniške izzive naših zavarovancev. S kakovostno ponudbo, odlično zastopniško mrežo in s hitrim izplačevanjem škod bomo v Zavarovalnici Triglav ostali dober partner vsakega podjetja in prijatelj vsake družine. Ker slišimo. Tudi stiske in želje lokalnega okolja, v katerem poslujemo. Zavedamo se odgovornosti do mladih, kulture in športa, ki jo negujemo kljub temu, da poslovni časi temu niso najbolj naklonjeni.
 
Želimo si aktivnega dialoga ter dolgoročnega poslovnega odnosa z našimi partnerji. Veselimo se pohval, kritike pa so za nas vodilo, kako še izboljšati poslovanje in se razvijati. Naša vrata so vedno odprta, z odprtimi rokami sprejemamo ideje, ki tlakujejo pod do kakovosti. Strokovnost, varnost in zaupanje so tisto, s čimer ustvarjamo  nove produkte po meri zavarovancev. Prepričan sem, da dobro poslovanje z našimi zavarovanci na območju ljubljanske regije, tako s pravnimi kot fizičnimi osebami, z leti prerašča v prava poslovna prijateljstva. Za konec zato le še povabilo, naj bo pot do nas, naših predstavništev, prodajnih centrov in zastopnikov vaša prva izbira. V varnih rokah boste!

Iztok Šekoranja, direktor Območne enote Ljubljana
 
  
 Fotogalerija

     
     
   Peter Frankl  



PA logo ©2010 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE